FUTNI, HINNI, ÉLNI

Egy könyv az élni akarásról

erre a történetre invitálom az olvasót:

EGY TÖRTÉNETRE AZ ÉLNI AKARÁSRÓL

21 évesen rákkal diagnosztizáltak.
nem volt más választásom: szembe kellett néznem a halállal.

A mozgás öröme magát az életet jelentette.
Nem tudtam, meddig lesz rá lehetőségem, ezért úgy futottam minden egyes kilométert, mintha az lenne az utolsó. Folyton hajszoltam az érzést, ami megoldja minden problémámat: amikor minden megszűnik körülöttem, a múlt, a jelen, és a jövő eggyé válik.

névre szóló dedikált példányt szeretnék,

lapozz bele a könyvbe:

Történetemben bemutatom, hogy egy „falusi parasztlegényből” hogyan váltam mérnökké, és milyen emberfeletti nehézségeket állított elém az élet a gyerekkori álmaimhoz vezető utam során.

A hosszútávfutás nagy szerepet játszott a teljes gyógyulásában, így ennek fényében – de a sporttól elvonatkoztatva – mutatom be azt a mindenki számára hasznos tudást és életszemléletet, amely segítségével megízlelhetjük az élet örömét még a legkilátástalanabb pillanatokban is.

0 +
ENNYIEN MÁR OLVASSÁK A FUTNI, HINNI, ÉLNI KÖNYVET

könyvajánlók

„Barátom, Te vagy a példa arra, hogy sose érjük be kevesebbel, mint amire képesek vagyunk!
Különösen, ha a kudarc lehetősége épp úgy ott van, mint a győzelemé,
mert a kettő közti versenyt, mindig mi döntjük el.˝
Rakonczay Gábor
Világrekorder, extrém sportoló
„Berci Barátom életbevágó kríziseken ment keresztül, mégis rendkívüli életöröm és életszeretet sugárzik belőle. Alázattal és szenvedéllyel képviseli azt az igazságot, miszerint az élet a legnagyobb ajándék. Háláját most könyv formájában tárja elénk, egyúttal példamutatóan buzdít mindannyiunkat az aktivitásra és küzdelemre."
csere gáspár
olimpikon maratonfutó
„Kivételes könyv, egy kivételes embertől, aki mer alkotni, mer bízni és szeretni még akkor is, ha szembe kell néznie az élet legnagyobb viszontagságaival. A kendőzetlen őszinteséggel bemutatott életút, magával ragad és rendesen meg is hullámoztat, elképesztő mélységek és magasságok jellemzik. Egy dolog viszont állandó: a megtörhetetlen hit.
krizsán szabolcs
SZÁZADOS, MAGYAR HONVÉDSÉG (SPORTSZÁZAD)
„Egy igaz történet, egy csoda az emberi akaratról,
ami minden képzeletet felülmúl.
A könyvben megmutatkozik a hit ereje, illetve az, hogy bármire képesek lehetünk, bármit elérhetünk még a legnehezebb pillanatokban is. A könyvet jó szívvel ajánlom mindenkinek, de legfőképpen azoknak, akik erőt szeretnének meríteni nem csak a futáshoz, de a mindannyiunk életében előforduló nehézségek leküzdéséhez is.˝
Bódis Tamás
ultrafutó
„A könyv civilizációnk egyik legértelmetlenebb kórságáról, a rosszindulatú daganatról és a gyógyító terápia során tapasztalható szenvedésekről igyekszik egy személyes nézőpontot bemutatni. E szenvedés tüzében új személyiség, új életcél kovácsolódott. Kevés nagyobb ajándék van, mint mások tapasztalataiból tanulni és ez a könyv egy sor olyan tapasztalatot mutat be, amely valamennyiünknek példát állíthat.˝
Dr. Turai Péter
kutatóorvos, semmelweis egyetem

Hiszek az emberi akarat határt nem ismerő voltában, az élni akarás ösztönének legyőzhetetlenségében, a kitartás, szenvedély, kíváncsiság, szeretet erejében. Abban, hogy csak úgy tud testileg egészséges maradni az ember, ha a lelke is egészséges. Abban, hogy addig kell keresni az utunkat az életben, amíg rá nem találunk.

Olykor a segítség, az útmutatás olyan formában érkezik, ahogyan nem is gondolnánk. Az életnek van egy öntanító jellege, amit olykor-olykor a legnagyobb szenvedések árán mutat meg nekünk. A kérdés csak az, hogyan fogjuk fel ezeket: tragédiaként és csapásként, vagy áldásként.

névre szóló dedikált példányt szeretnék,

idézetek a könyvből

grafikák a könyvből

olvasói visszajelzések

“Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a kivételes könyvet egy csodálatos emberről, aki mer hinni és bízni a legnagyobb viszontagságaiban. Ezt a könyvet nem lehet letenni. Csodálatos könyv. Mint anyuka, három gyerekkel négy unokával megerősítette bennem a hitet, hogy nem elég a tudomány hanem egy nagy egészséges lélek is kell hozzá.”
erdős sándorné
"Egyszerűen zseniális lett! Rendkívül szívbemarkoló a történeted, melynek megismerése nekem is plusz erőt adott. A könyv maga szerintem remekül van felépítve, nagyon hiteles és megható is egyben. Az olvasás közben helyenként én is "meghaltam" a sorok között, hogy aztán "újjászülethessek". A végtelen szereteted, az elképesztő akaraterőd és kitartásod példaértékű minden ember számára. Köszönöm, hogy én is tanulhattam a könyv által! Egy igazi Bajnok vagy!"
Márk
"Az önsegítő, pszichológiai könyvek tengeréből azon egyszerű oknál fogva emelkedik ki, hogy a korosztályomat és élethelyzeteinket képviseli Berci, itt ahol élünk, azon körülmények között, ami körül vesz bennünket Magyarországon. Véleményem szerint ezért is tud a könyv elemi hatással hatni a lelkemre."
annamária
“Minden egyes mondatnak értéke volt számomra. A könyvben szerintem mindenki meg tudja találni magát egy kicsit. Az én életemben is voltak megpróbáltatások, mint ahogy mindenki máséban. Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet, nagyon sok erőt adott és minden egyes sora nagy igazságot rejt!!”
anna
"Örülök, hogy a mai világban vannak ilyen értékrendekkel bíró fiatalok, akiknek a barátok, a sport, a tanulás, a hit, fontos szerepet töltenek be az életükbe. Egyedülálló Anyukaként és hobbi futóként erőt tudok meríteni a könyvből, és szeretném, hogy a fiam (akinek most adtam oda), szintén pozitív gondolatokkal legyen gazdagabb általa."
andrea
"Rengeteg olyan tapasztalatot, és felismerést társz elénk az életről és a minket körűlvevő fizikai és szellemi dimenziókról, amik egy nagy egészként összeállva világítanak rá, hogy hogyan is érdemes ebben a világban élni."
Levente

névre szóló dedikált példányt szeretnék,

Részletek

Futni, Hinni, Élni ÉLŐ Online könyvbemutató a Decathlon Magyarország támogatásával.

névre szóló dedikált példányt szeretnék,

szeretnél kialakítani egy egészséges és személyre szabott életvitelt a super sapiens könyv tudástára által?

Iratkozz fel a hírlevelemre, ahol további információkat osztok meg veled a könyv megjelenéséről, tartalmáról!

Feliratkozást követően bepillantást nyerhetsz a könyv megszületésének folyamatába
(kezdve a kéziratszerkesztéstől a borítótervezésen át a nyomdába küldésig),
valamint lehetőséged lesz névre szóló dedikált példány megrendelésére.

oszd meg ismerőseiddel

a super sapens könyv
és a
@flow_csatorna tudástárát,
és segíts nekik is
az optimális teljesítményük elérésében,
egészségük maximalizálásában,
az életvitelük tökéletesítésében!

A @flow_csatorna hírlevelén keresztül
ők is megszerezhetik a tudást,
elsőként értesülhetnek
a Super sapiens könyv
elérhetőségéről,

a névre szóló dedikálási lehetőségről,
és a kötet
részletes tartalmáról!

a futni, hinni, élni és a super sapiens könyvek
nemzetközi terjesztésben is elérhetőek angol nyelven
az amazonon e-book formátumban:

Van olyan külföldi ismerősöd, barátod,
aki számára releváns a könyv története?
Oszd meg vele a Futni, Hinni, Élni
és a Super sapiens
angol nyelvű e-book
Amazon vagy GoodReads linkjét!