megjelenések

konferenciák,
céges rendezvények,
előadások,
interjúk,
könyvbemutatók, események,
ahol már találkozhattunk:

„Thuróczy Bertalan mérnök, atléta, a Futni, Hinni, Élni című könyv szerzője. Rákóczifalván, egy Szolnok melletti kis faluban nevelkedett. Kilátástalan helyzetekkel tűzdelt útja során orvosbiológiai mérnökként szerzett mesterdiplomát. Egyetemi tanulmányai idején rosszindulatú daganattal diagnosztizálták. Betegsége arra ösztönözte, hogy mérnöki hivatását személyes érintettségével kapcsolja össze: olyan orvostechnikai eszköz fejlesztésén munkálkodik, amely embertársai hasznára válhat. Jelenleg versenyszerűen is űzi a hosszútávfutást a BEAC Atlétika atlétájaként.”

„A 2023. márciusi OTP – Longevity Meetup során fókuszba kerül az életmód szerepe a súlyos betegségekből való gyógyulásban.

Számos “csodatörténet” vagy “csodagyógyulás” létezik, amikről itt-ott hallhatunk, olvashatunk. Ha közelebbről vizsgálódunk, akkor ezek között a történetek között olyan ismétlődő minták fedezhetőek fel, amelyek elsősorban életmódbeli változtatásokat jelentenek. 

Thuróczy Bertalan előadásában többek között arról fog mesélni, hogyan lehet fenntartani hosszútávon az egészséget, akár karrier/élsport mellett is. Hogyan lehet értékelni az élet minden percét, még a legkilátástalanabb helyzetekben is. Olyan gyakorlati tanácsokat szeretne adni (és biohacker eszközöket bemutatni), amelyet akár azonnal be tudunk ültetni az életünkbe, életvitelünkbe a minél egészségesebb/hosszabb/stresszmentesebb/teljesebb élet reményében.”

felkérés konferencia-előadásra,
céges rendezvényekre:

„A Semmelweis Egyetem Innovációs Központja a 2022/23-as tanévben Egészség- és tudománykommunikáció I-II. címmel egyedülálló, hiánypótló kurzust indított annak érdekében, hogy a leendő orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakemberek és kutatók elsajátíthassák a hiteles, bizonyítékokon alapuló, közérthető XXI. századi információátadást.”

Az egészség és a testmozgás szorosan összefüggő fogalmak. Az egészségünk nem magától értetődő, sok támogatásra és odafigyelésre van szüksége, hogy minőségi életet tudjunk élni. Szüksége van megfelelő táplálkozásra, egészségügyi szűrésekre és nem utolsó sorban a testmozgásra. A sport gyógyszer, amely nem csak fizikailag, de lelkileg is támogatja a testünket.

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban az Országos Tudományos Diákköri Konferencia évfordulója alkalmából egy közel 1 órás dokumentumfilmet forgattak ahol az egyik leghosszabb részt a Futni, Hinni, Élni története kapta: a dokumentumfilm rendezői úgy gondolták, hogy a tudományos művek bemutatása mellett a Futni, Hinni, Élni történetét is belefűzik a kisfilmbe, és nem csak a pályamunkákat, hanem egy életutat, életszemléletet is bemutatnak.

A kisfilmet a DunaTV-n is vetítik.

további megjelenések:

felkérés konferencia-előadásra,
céges rendezvényekre:

szeretnél kialakítani egy egészséges és személyre szabott életvitelt a super sapiens könyv tudástára által?

Iratkozz fel a hírlevelemre, ahol további információkat osztok meg veled a könyv megjelenéséről, tartalmáról!

Feliratkozást követően bepillantást nyerhetsz a könyv megszületésének folyamatába
(kezdve a kéziratszerkesztéstől a borítótervezésen át a nyomdába küldésig),
valamint lehetőséged lesz névre szóló dedikált példány megrendelésére.

oszd meg ismerőseiddel

a super sapens könyv
és a
@flow_csatorna tudástárát,
és segíts nekik is
az optimális teljesítményük elérésében,
egészségük maximalizálásában,
az életvitelük tökéletesítésében!

A @flow_csatorna hírlevelén keresztül
ők is megszerezhetik a tudást,
elsőként értesülhetnek
a Super sapiens könyv
elérhetőségéről,

a névre szóló dedikálási lehetőségről,
és a kötet
részletes tartalmáról!

a futni, hinni, élni és a super sapiens könyvek
nemzetközi terjesztésben is elérhetőek angol nyelven
az amazonon e-book formátumban:

Van olyan külföldi ismerősöd, barátod,
aki számára releváns a könyv története?
Oszd meg vele a Futni, Hinni, Élni
és a Super sapiens
angol nyelvű e-book
Amazon vagy GoodReads linkjét!